Trópusi akáciából esőálló kerti bútor

Különleges anyag az akácia keményfája, amely egzotikus kinézetű, mégis beleolvad a kertbe. Bírja az időjárást, de mégsem drága anyag. Szerzőnk az akáciából készített bútorokat és ápolásukat mutatja be.

Sokan vannak, akik nem elégednek meg azzal, hogy néha végigtolják a fűnyírót a kertben – szenvedéllyel gondozzák a fákat, bokrokat és virágokat, hogy olyan zöld menedéket hozzanak létre, ahová bármikor elvonulhatnak egyedül, a családdal vagy barátaikkal együtt a világtól és jól érezhessék magukat, élvezhessék a természet örömeit.

Akácia bútorok

Különösen a jó idő beköszöntével jellemző ez, azonban a teljes élvezethez elengedhetetlen, hogy megfelelően „bebútorozzuk” a kertet: www.kertibutor.com

Hinta

Aki szeretné kertjét ízlésesen berendezni, az napjainkban számtalan különböző stílusú, anyagú, kialakítású kerti bútor közül válogathat. Fontos is, hogy odafigyeljünk arra, mit rakunk a kertbe, hiszen ha nem megfelelő színt, anyagot, formát választunk, az egyébként gyönyörűen karbantartott növényvilágot akár el is csúfíthatjuk vele.

A kerti bútoraink megjelenését a tetszőlegesen választható párnákkal ízlésünkhöz alakíthatjuk:

Párnákkal

www.e-kert.hu

 

Ez a veszély nem áll fenn, ha olyan természetes, meleg színű anyagot választunk, mint a trópusi akácia. Ebből a keményfából számos gyönyörű változat érhető el, amelyek olyan hatást kelthetnek bármely kertben, mintha természetesen odatartoznának. A kerti bútorok megvásárolhatóak négy-, hat- vagy akár több személyes változatban is, és persze bármikor vehetünk az asztal mellé további székeket, hiszen fontos, hogy ha összejön a család, vagy partit rendezünk barátainknak, mindenkinek kényelmesen jusson hely. A kerti székekhez, kerti padhoz, fotelhez többféle szövetmintából választhat kerti párnákat, így még kényelmesebbé és esztétikusabbá teheti terasz bútorát. Míg a kerti asztalok rendszerint fix lábakkal rendelkeznek, a székek összecsukatóak, így tárolásuk ősszel és télen nem okozhat gondot.

Összecsukható

www.e-kert.hu

A trópusi akáciából készült kerti búrotok rendszerint kiváló ár/érték mutatóval rendelkeznek. Ez az igen magas minőségű anyag nem csak a kényelmes és szemet gyönyörködtető, természetes kerti bútorok előállításához remek alapanyag, de rendkívül időtálló is. Ezt csak fokozza az olajos felületkezelés, mely a bútorok színét is óvja. Éppen ezért nem lesz szükség arra, hogy néhány év múlva új garnitúrát kelljen vásárolnia csak azért, mert néhányszor eláztatta az eső a bútorokat. Ugyanakkor néhány évente a felületkezelést nem árt ismételten elvégezni, hogy még tovább élvezhesse az akácia kerti bútorok által nyújtott kényelmet.

A kerti fa garnitúrákhoz azonos színű párnákkal „felöltöztetett” hintaágy és napozóágy is társítható (aki szeret prospektust lapozgatni, ezen az oldalon 148 oldalnyi fotós prospektust talál különböző faépítményekről és bútorokról):

Napozóágy

www.e-kert.hu

Ha tetszett a cikk, kövesd Bálint gazdát a Facebookon is!

BEZÁR