Ki a virágot szereti...

... rossz ember nem lehet. Virágvásárt tartottak a CenterPoint épület dolgozóinak a Szivárvány Lakóotthon kertészetének és Civitan Lakóotthon kertészének támogatására. Kakuk Szabolcs főszervező beszámolója következik.

A virágvásár a CenterPoint irodaházban került megrendezésre. A fél napos délutáni értékesítés során mintegy 2000 növény (virágos növények, fűszernövények, cserjék) talált gazdára.

Virágvásár

A két kertészet standján összességében az irodaház minden tizedik dolgozója vásárolt ami 250 vásárlót jelent. Noha a rendezvény hivatalosan csak kettőtől volt meghirdetve, már legalább egy órával korábban sorra jöttek az emberek, hogy lehet-e már vásárolni, nehogy lemaradjanak. Az eseményre létrehozott honlap, a viragvasar.blog.hu az elmúlt egy hónapban 600-an látogatták meg köszönhetően az intenzív belső marketing kampánynak.

Sokan vásároltak

Mind a tizenhatodik kerületi Szivárvány Lakóotthon kertészetében, mind a második kerületi Civitan Egyesület kertészetében sérült emberek foglalkoztatása zajlik kertészmérnök vezetésével, így a lakók és gondozottak aktívan kiveszik a részüket a növények előállításában, gondozásában, és nevelésében.

A jótékonysági virágvásárt a CenterPoint irodaházban székelő cégek néhány az önkéntesség iránt fokozottan elkötelezett dolgozó szervezte 2 hónap alatt. A rendezvény mind a kiállítók, mind a résztvevők nagyon sikeresnek értékelték.

Mind elfogyott

Ami biztos, hogy ilyen rendezvény jövőre is lesz. Az, hogy csak ebben az irodaházban-e vagy még másikokban is, majd meglátjuk.

További információk:

Az esemény honlapja: viragvasar.blog.hu

Szivárvány kertészet: https://www.facebook.com/pages/Otthon-XVI-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny/438995949517071?ref=hl

Civitan kertészet: https://www.facebook.com/pages/Civitan-Kert%C3%A9szet/459745097404714

Ha tetszett a cikk, kövesd Bálint gazdát a Facebookon is!

BEZÁR