Értékteremtők – Könyvajánló

Értékteremtők – Könyvajánló

Megtiszteltetés, hogy ebben a kiadványban az én történetem is megjelenhetett.

A Kossuth Kiadó gondozásában megjelent könyvre szeretném felhívni a figyelmet. Amellett, hogy érdekes olvasmány (és természetesen ezzel az állításommal nem a rólam szóló részre utalok), bepillantást nyerhetünk a szereplők aktuális gondolataiba is. A kiadó így fogalmazta meg az ismertetőjét:

Kiválóságok, akik a kultúrában, a tudományban, az üzleti világban maradandót alkottak. Bálint György, Bródy János, Csányi Vilmos, Egyed Ákos, Jordán Tamás, Rakovszky Zsuzsa, Vitray Tamás kapták meg 2017-ben a Hazám-díjat. Olyan alkotó egyéniségek, akikről egyenként is érdemes könyvet írni. Van már ilyen. Lesz még ilyen. A könyv Őket, az alkotó egyéniségeket mutatja be egy-egy portréinterjúban. Aktuális gondolataikat, érzelmeiket, hitvallásukat, pályaívüket, fontos és tanulságoktól sem mentes életrajzi történeteiket, humorukat és bölcsességüket ismerhetik meg az olvasók.

A XXI. Századi Társaság rangos kitüntetését minden év novemberében a magyar szellemi élet hét kiválósága veheti át értékőrző és értékteremtő életművük elismeréseként.

A díj a feledés elleni emlékezést, valamint példát adó értékeink megbecsülését szolgálja ezzel a könyvvel együtt. Hagyományteremtő módon a díjazottakkal készített életinterjúkat 2005-től kötet formájában jelenteti meg a Kossuth Kiadó.

Ha valaki házhoz rendelné, akkor a kiadó honlapján (ide kattintva) ezt most némi kedvezménnyel megteheti.

Tulajdonságok

  • 130 x 200 mm
  • 224 oldal
  • ISBN 978-963-09-9247-3

Ha tetszett a cikk, kövesd Bálint gazdát a Facebookon is!

BEZÁR