Hobbikert.hu

Bálint gazda irányításával indul a legújabb internetes kertmagazin, amely praktikusságával és hatalmas fotóival szeretne többet nyújtani a kertészkedőknek.

A hobbikert.hu minden napra kitalál egy kerti ötletet. Nem titkoljuk, hogy a legfontosabb számunkra a praktikusság: szeretnénk, ha minél többet adhatnánk közre olyan növényes tippekből, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem hasznosak is. Például ehetőek, mint a birsalmasajt. Vagy ihatóak, mint a bio-limonádé. Esetleg fűszeresek, mint a tárkony. Könnyen termeszthetők, mint a szelídgesztenye. De azt sem vetjük meg, ha testmozgással járnak, mint például a tavaszi kertészkedés. Vagy épp néhány környezetbarát tipp és trükk révén jót teszünk vele a Földnek.

hobbikert.hu

Szeretnénk, ha a kertészkedők örömüket lelnék az ötletek közötti lapozgatásnak, és ha megtetszik nekik valami, azt másoknak is megmutatnák, például megosztanák itt-ott. A cikkek alatt megjelenik 5 csillag, amellyel kifejezhető az, mennyire tetszett az írás. Ha tetszett, akkor 5 csillag, ha nem annyira, akkor kevesebb. Plusz mi szerkesztők is tanulunk belőle!

Ha valaki szereti a természettel és kertészkedéssel kapcsolatos rendezvényeket, akkor az egész évre összegyűjtött eseménynaptárt megtalálja egyetlen oldalon (felül a menüben kattintható). Sőt, azt szeretnénk kérni, hogy olvasóink is küldjék be az általuk fontosnak tartott rendezvények tudnivalóit – erre van egy egyszerű űrlapunk a helyszín, időpont és téma megadásával.

Kérdés-válasz rovatunk annak szól, aki szeretné megtudni, hogy a mások hogyan csinálják, amit csinálnak a kertben. Nem csak kérdezni, de válaszolni is lehet másoknak. Sőt, ez utóbbi a célunk, hogy minél többen nyújthassunk segítséget azokban a témákban, amelyeket saját tapasztalatunkból már ismerünk. Nem tudom, hogyan kell szaporítani a csicsókát? Sebaj, megkérdezem, és cserébe elmesélem, hogyan ültettem a bambuszt sövény helyett. Határtalan lehetőségek!

Vannak a hobbikert.hu-n közösségek is, be is lehet lépni a hozzászólásokhoz, kérdésekhez és válaszokhoz. De nem szerettük volna újból kitalálni a spanyol viaszt, úgyhogy a Facebookra és egyéb hálózatokra támaszkodunk. Felejtsük el a regisztrációt, kattintsunk egyszerűen a kék színű BELÉPÉS FACEBOOK-KAL gombra. Hírlevele mindenkinek van, úgyhogy nekünk is lesz. De nem az a hagyományos tukmálós, inkább az ötletekből hetente válogatós és a címét elküldős. Hogy Te dönthess, érdekel-e, de le se maradj valamiről, ha pont nem jársz erre.

Nézz körül és írd meg, miről szeretnél legközelebb olvasni!

www.hobbikert.hu

facebook.com/hobbikert

Hobbikert.hu | Kertedben a jövőd!

Ha tetszett a cikk, kövesd Bálint gazdát a Facebookon is!

BEZÁR